Sparks Fly...
Oh hey !
Saturday, July 21, 2012 • 8:57 AM • 0 comments



oh hey ! setelah sekian lame tk update blog , akhirnye aku ade mase jugak nak update . hehe .
oke , harinie 1 ramadhan kan ? So , nak minta maaf dkat semua org if selame nie aku ade buad salah . Harinie , first time puasa tk sahur . Woow , hebatnye aku . Sanggup tahan tau . :D .
Thn nie , thn first jugak aku puasa dkat hostel . Mcm mane lah kan puasa dkat sane nnti . best ker ? . Tgk je lah . Ramai senior ckap best . Hm entah lah . Kita tgk je nnti .
SA :) haha . k tibe-2 je keluar name dye . P/S , dye bukan A***** k . Dye org lain . Kebetulan je tu name same . K , take a note about that , ! YaAllah , dye comel gila lah . Serius . Aku tk thu knape kau bleh **** dkat dye . -,- . Errr , tpi syang kan dye tuuu , ******* . Hmm , aku tk suke . Tk suke ! Mase first time aku thu pcl bnde tu pun aku tk percaya weh . Tpi lame-2 dpat terima lah kenyataan tuu . Dulu kite semua jugak lah IM bagai . Skrang tk dah . Tk nak lah IM dye , nnti **dye mrah aku pulak . Susah hidup aku -,- . aku bleh lupe kan ****** sikit-2 . Alhamdullilah .Syukur sngt . Akhirnye aku dpat buang name dye dri hati aku . Wlaupun pun aku selalu ingat dye , tpi tk teruk mcm dulu lah . K . suke suke suke nyeee . :) . Betul niat aku pindah dri sch semekar tuu .
K , ckap pcl semekar nie , aku rindu gila dkat kwn-2 dkat sane . Dorang je yg tk ingat aku . Hm tkpelah . sokay kawan . :) . Aku tk prnah lupe korang k . ! Ingat tuu .
K lah . Tk thu nak ckpa ape dh . Nnti ade story aku update k . Byeee . :)

Smurf . <3 hehe .

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them