Sparks Fly...
WET WORLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tuesday, January 12, 2010 • 2:41 AM • 0 comments

SORI.....GAMBAR KAT BAWAH NI AGAK SERABUT SEDIKIT SBB KESUNTUKAN MASE UTK EDIT...SORI!!!!!!!!!!!!!……

31.12.2009 ari tu aq nang family g WET WORLD,Shah,alam…..Best giler la….Masa ari rabu pagi tu,ayah aq mintak (Celcom Broadband)….Aq pon x thu kenapa….Pas tu,mlm2 tu,wktu aq tgh main computer,tibe2 je abg aq dtang kat aq ,pas tu die ckap:ESOK MAMA@AYAH NAK BAWA KTE G WET WORLD……..pas tu a qcakp la,tipu….Pas tu die cakp,klu x percaya,kte tunggu esok…..Keesokkan harinye,mak aq cakap,pergi siap cpat,nak g WET WORLD tu…Apa lagi,aq nang adeq aq..bukan main seronok lagi……


Ni kali terakhir abg nang kakak aq naik gelongsor yg panjang tu…



Kuru2…Tibe2 je sesat..hehe~Kura2 perhiasan yg ade kat sane…….



Iffah x pandai berenang…So die kene mandi kat kolam yg kecik je..Kesian iffah…..~



Selepas lame menunggu,akhirnya dpat jugak aq naik gelongsor yg panjang tu…hu~Best giler~………….


akhirnye dpt gak naik Abg nang adeq aq naik…….best giler!


Abg nang adeq aq pon nak naik gak gelongsor panjang tu.………….


WET WORLD………….


Adeq aq ni,die kongke satu pelampung tu…Naik naik gelongsor pun susah…..Mak aq sewa pelampong 2…Tpi satu abga aq gune…So,klu nak gune pelampong tu,kene pujuk la adeq aq ni….


Huhu ramai giler la owing kat Wet world ni…….……..


kesian adeq aq,penat gilr menunggu mak aq turun dri gelongsor panjang tu…….Penat…..…..


abg nang Emil….


Padan muka abg aq,kene marah nang mak aq..haha….


Penat giler la aq tunggu ,nak naik gelongsor yg panjang tu…huh…..Penat giler ~

Selepas puas mandi,ayah aq ajak blik……Aq tgk mama aq,nak makan kat ne?Pas tu mama aq ckap,makan Satay Kajang…..aq bukan main seronok lgi la….Huh~best giler la….pas tu,malam tu,Aq tnye la kat mama aq,NAK MAKAN APE MALAM NI??????pas tu,mama aq ckap tunggu..Jap agi masak….Lepas ayah aq blik dri surau,mama aq ckap,jom siap2 mak g makan kat luar ni…Cpt…..aq bru first time makan pkul 9.30…….pas tu nak cri kedai makan lak..aq ckap la,makan kat MAMA SEAFOOD je la…Kte cube kat situ lak…Pas tu mama,aq ckap,Ok la..Makan kat MAMA SEAFOOD…..Luak mama aq yg pilih..Air aq pilih air Jus anggur..Sedap gielr la~makanan kat situ pon bleh tahan gak la..SEDAP~…….Pukul 11.00 bru aq blik….blik pond ah penat dah….Pas tu,aq mintak izin dri mama aq nak bukak intebet jap….Pas tu mama aq ckap ayah aq nak gune..Pas tu a qckap x pe la…Esok Kak.Chik nak main tau..pas tu mak aq ckap Ok…..Family@saudara-mara@sepupu aq semuanye pnggil aq Kak.Chik….Aq pon x thu..Maybe sebab aq kecik sngat kot…..hehe….Masa ayah aq tgh gune intenet tu,aq nang abg@kakak@adqe aq tgk gmbr waktu ayah aq mase kecik….Pas tu tgk gmbr kitaorang waktu kecik..Kelakar giler la gmbr aq waktu kecik…Aq pon x sangka ,waktu kecik aq mcm tu…Hehe…….Tergelak2 aq tgk gmbr aq waktu kecik…kakak@abg aq bangga sngat waktu kecik diaorang comel…Nak termuntah aq…pas tu,pkul 12.00 brua q tidor..Penat giler la….huh~Nampaknye aq pond ah penat menulis..huhu~Penat tangan aq….k..la…Dah sakit tangan la….Bye….~

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them