Sparks Fly...
Canon 60d
Wednesday, December 8, 2010 • 12:49 AM • 0 comments


Woow,CANON baru doe.Teringin gile nak beli.Aduh.tpi duit still tk ckup lagi.Aku cakap kat mak aku sruh beli,then mak aku ckap,kumpul la duit.Mcm la aku bleh kumpul duit  sbnyak  4 ribu.Wuh,ssah tu,tpi,aku try la thn dpn.Mase mak aku ckap kumpul duit sndiri tu,aku ckap dlm hati ,aku kmpul 1 ribu  je,lagi 3 ribu , mak aku bayar la.HAHA.Tpi.mak aku fhm la tu yg kau nak,so dyea sruh la aku usaha utk dapatkan bnde yg aku nak.Ala,ayahkan bnyk duit,HEHE.Nnti,ble nenek aku blik dri mekah,aku nak sruh dyea belikan camera tu,HAHA.*mcm la nenek aku nak ble kan,tkpe,atok aku ad .HAHA.


Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them