Sparks Fly...
Rindu :(
Friday, April 22, 2011 • 2:32 AM • 0 comments





Hai. :) . Hee, Dah lame tk update. Rindu sye dgn awk blog :(.
Oke. Sebenernye, skrang nie, aku still ade bnyk sngt problem yg aku pon tk thu la ble nak setel smua nie. !yeah !. Aku bnyk crite masalh aku dkat kwan kwan aku. Aku hope dorang bleh bg aku smangat. Dorang bg aku semangat dkat sch, blik rmah, semangat tu hlang. Aku nangis je dkat rmah ape smua. Tk bleh nak trime knyataan ! Aku tk kuat weh . Aku tk mcm korang smu. :( . Tpi, apeape pon yg terjadi aku kne trime juga knytaan tu. ;( Yeah !.
Aku rindu dyea :( ! Dah 4 hari kot, aku tk txt dyea. Tk on call dgan dyea. RINDU SNGT ! :( .Aku bleh tgk gmbr dyea je utuk lpaskan rindu aku . And hri ahad nie, adalah hari penentu sgala galanye. Hari ahad, awk jgn la dtang. Aku tk sdia lagi nak trime bnde tu :( .
Sabirah , awk kne kuat oke. Awk kne trime knyataanye nnti :(

"Awk, knape skrang awk dah lain dgan sye. Awk dah tk mcm dlu. Dah tk mcm awk yg sye knal dlu. Knape ? Awk ade masalh ? Hmm, sorry for everything. Sye thu, sye slalu mrah awk, sye selalu mrajuk, kan ? Sorry :(. Sorry klau awk trase dgan smua tu. Sye bkan sengaja nak mrah awk, tpi ............... ......................................................................................................................................................:(
SORRY SNGT ! kay. SYE RINDU AWK :( :( :( :( :( :( :( . "



* Wrne htam

Jam tu :( . Dah 2 minggu dyea tak ade dgan aku. Rindu dyea. Rindu nak pkai dyea . :( . Aku harp sngt, jam tu oke lagi. "AWK JGE JAM SYE ELOK ELOK TAU . JGAN  BUAD DYEA NANGIS. TAU " .

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them