Sparks Fly...
Friday, May 6, 2011 • 11:34 PM • 0 comments




ehh , kau tk pyah nak blagak bagos dpan aku kay ! Aku bnci kau thu ! kau nak bajet dpan aku . kau nak tnjuk kau tu bgos la dpan aku ! . Weh , please la. Aku bnci orang mcm tu thu ! Klau aku tipu kau , kau mrah kan ? Tpi , ble kau tipu aku bleh pulak ! Mmang ssah aku nak maafkan kau ! Weh , tlong la. AKU BNCI KAU ! Aku fkir , slame nie , kau la kawan yg terbaik yg aku prnah jmpe . Aku slalu crite problem aku dgan kau , tpi , kau tgok skrang . ! Ape dah jdi .! Kau tikam aku dri blakang ! weh , please la , ssah sngt ke kau nak ckap bnde btol ? ssah ? Yeah ! bg kau mmang ssah sbb kau tk nak skitkan hati aku. Tpi , mcm mane klau one day , aku dpat thu smua tu sndiri ? . Kau tk bleh fkir eyh , pcl bnde tu ? Kau fkir kau je ! Aku thu la kau hot , . Aku tk ! . Tpi hot kau tu , tk kemane pon weh . Kau mati msok kubur jugak kan . ! Please la. Aku mnyampah dgan prangai kau thu ! Kua dah ade kawan baru kan . Kwan yg fham prasaan kau ! tpi , Please la. Klau kau rase kau nak simpan bnyk rahsia dgan aku , please la. Tk pyah kwan dgan aku . kau akan buad aku skit hati lagi . kau thu ! Please la. ! Tlong la, jauhkan diri kau dri aku. Kau tk pyah la , tnye knpe dgan aku ape smua, . Aku oke weh ! Aku mati nnti pon , kau tk pyah ambil thu pcl aku . Oke . Aku harap sngt kau fham . MULAI HARI NIE , JGAN KWAN DAGN AKU DAH .
TERIMA KASIH !

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them