Sparks Fly...
Nur Sabirah :)
Wednesday, June 1, 2011 • 8:10 AM • 0 comments





'Sabirah , awk kuatkan ? Awk tk sdih lagi kan ?'
Tula ayat kawan-2 aku slalu tnye aku. Yeah ! Aku tk sdih dah . Aku kne kuatkan diri aku utuk trime smua nie. Sabirah , awk tk bleh tros sdih mcm nie . Awk kne kuatkan smangat awk . Tula ayat yg slalu aku ckap utuk diri aku*gile. Tpi , bnde nie mmang btol. Seriously , aku tk ready lagi utuk smua problem nie. Tpi , aku yg cri msalah nie dlu , .Aku saje bergurau . Tpi , dyea ambil hati . Mybe , dyea ingt bnde tu serious. Tpi , tk ape la. Bnde dah berlalu . Tk lrat la , nak ungkit-2 blik . It's over oke . Mse aku thu everything pcl kau , sumpah aku sdih gler . Nsib baik LISA NADIA ade. Dyea sudi dngr problem aku . Aku nangis gler-2 wktu tu . Dah tu , wktu tu aku tk sihat pulak , lg la aku nangis . Try untuk brhenti nangis , tpi tk bleh . :( . Oke. Aku dah luahkan smunye , dkat lisa . Aku pon berhenti la nangis .Bile aku fkir blik , btol la, ckap kwan-2 aku . Buad ape nak nangis sbb llaki ==' ? Tk ade gune sabirah . Yeah ! Sekarang bru aku sdar .
So, skrang aku mmang ade bnyk problem . Tpi , aku buad bodoh je . Buad mcm tk ade problem . Yeah ! Aku kne solve problem nie, slow-2 .
Aku nak hilang ingatan bleh ? Aku tk nak ingat dah semuanye . Skit hati thu ! Allah jela yg tu , mcm mane prasaan aku skrang !
Strong girl sabirah . ;) . Jgan prnah nangis lagi , sbb dyea . Oke :) . Awk kne hdop tnpe dyea . Awk kne lupekan dyea . The best way . !
Mmang ssah aku nak lupekan kau , Tpi aku kne cube sedaya upaya kay :)
Kau nak dyea ? Ambil la weh !
Sokay :)



NO SAD FACE !

BUT IT'S BECOME SMILE FACE !

Be strong girl oke :)


Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them