Sparks Fly...
What ?
Thursday, June 9, 2011 • 11:56 PM • 0 comments



photography Pictures, Images and Photos

ehh ape masalah kau haaaaa ? Kau nak kutuk-2 aku bagai . Weh , tlong la . Mnyampah thu ? hm , kau nak kutuk aku pahal ? Tk puas hati dagna ku , FTF la . Aku rase kau tk prlu nak bgthu orang lain yg kau tk suke aku . ! Fham ! . Ckap sndiri lah weh ! Dpan aku , kau buad baik , tpi blakang aku kau kutuk aku kan ? Wah , pndai kan kau ? Aku tk sngka lngsung la yg kau akn buad aku mcm tu . Sumpah tk sngka lnsung !huh !Mase aku dpat thu yg kau tk suke aku tu , aku rase nak jmpe kau kau , je . Nak ckap FTF dgan kau . Tpi aku fkir ape pulak orang ckap nnti kan . Aku hormat kau , sbb kau lagi tua dri aku . Yeah ! . Aku tk thu la , dpan aku kau bukan main baik lagi kan ? . Tpi ble blakang aku , mcm ******* thu ? Ahhhhh ! . Elok-2 aku suke kwan dgan kau , lyan kau baik-2 , tgk-2 kau tk suke aku . kau kutuk aku . Whatthe==' . Please la . Tlong la fham ! . Aku tk suke bnci orang , tpi kau yg pkse aku untuk bnci kau . ! Aku rase aku dah mula bnci kau ! Serious . Aku tk suke kau ! . Ahhhhhh ! . Fed up aku .
Weh , sorry lah klau aku ade buad slah dkat kau . Tpi kte tk rapt pon la . Dan aku tk kesah dah pcl kau . Kau nak kutuk aku ? Kutuk la bnyk-2 weh . oke . Kutuk smpai kau rase puas ! . Fham ?
And tk pyah nak blakon baik dpan aku . Tk suke aku , buad cara tk suke aku kay ? Aku tk bleh nak respect kau mcm dlu dah , wlaupun kau lagi tua dri aku . Ala , 1 thun je beza weh . Dah ! . Sorry to say . Aku kecewa dgan kau . !!!!!!!!!!
AKU DAH START BNCI KAU !

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them