Sparks Fly...
huh --' .
Sunday, July 10, 2011 • 2:41 AM • 0 comments

colorful cake !! yumm o.o xD Pictures, Images and Photos

Weh , ape msalah kau haaa ? Puas kau buad aku mcm nie ? Puas ? Ahhh , tlong la fham weh ! . Kau dah tk nak aku kan ? So , dh la . Pegy jauh-2 . :'( . Aku rindu kau . Aku rindu sgala-galanye pcl kau ! . Serious . Aku nangis sbb rindu kau . Mmang aku bodoh kan ? Yeah !. Aku tk kesah la , klau kau nak ckap aku bodoh pon . Tpi mmang aku slalu nangis ble aku ingat kau . ! Peluh keluar ikut mata weh , #bak kata farahin .
Hmm , aku tk kuat nak rempuh bnde nie sorang-2 . Aku tak kuat weh ! Aku bleh kuatkan diri aku , tpi kau slalu uji ksabaran aku . Whatthe --' . Yaallah , knpe aku jd mcm nie . :'( . Knape kau lmah sngt nie sabirah . Sblom nie , aku tk mcm nie pon . Tlong kmbalikan kkuatan diri aku blik . Please :'( .
Aku mmang prlukan kau dlam hdop aku . Tpi keadaan smakin sukar weh . Aku tgk kau pon dah lain skrang . :( .Aku ingat lagi wktu kau maki aku hritu . #First time weh . Mmang trase hbis la . ;( . Tpi aku sabar . Aku trime smua tu . Mybee tu dugaan aku . So , aku kne sabar . Oke . Tpi knape dgan kau nie . Tlong jgan bg hrapan dkat aku bleh ? Aku thu kau HOT . Rmai orang suke kau . Aku thu smua tu . Tpi ;( . Hmmmmmmmm ,
Aku tk bleh nak jmpe kau dkat sch . Klau aku tgk muka kau , aku tringat everything wktu kte ****** dlu :( . Aku tk bleh . Aku kne lupekan smua tu . Smua tu , bg aku tnggal kenangan jela . Klau lah , mase tu , bleh patah blik , kan best :( . Tpi suanye dah terlmbt :( .oke . :(

Sumpah , aku rindu kau . Aku slalu dngr lagu yg kau bg dkat aku tu . Then nanagis lagi ;( .See , aku tk thu kanpe dagn aku . ! Ahhhh ! Aku nak brubah . Aku ken blajar utk lupekan kau . Tpi tk thu la , bleh or tak weh , Aku try :( . AKU RINDU KAU ! Thu ?Ehhh , kjap . Dh la sabirah . Ckup la . Tk payh nak rindu sngt .

  • Dyea ade rindu kau ? - Tk kan ?
  • Dyea ade ingat kau ? - Tk kan ?
  • Dyea ade ambil thu pcl kau ? - Tk kan ?
  • Dyea slalu ade dkat dgan kau ? - Tk kan ?
  • Dyea trbaik utk kau ?- No komen 

Tu je yg aku kne fkir skarng ! Yeah ! Kuat sabirah . Awk bleh la . :)


Oke . Knape kau slalu bg aku hrapan ? Knape haaaa ? Tlong la , jgan buad aku mcm nie . Aku tk suke weh . Ckap trus la . Tk payh nak bg aku hrapan sngt la . ;( Aku tk suke kau thu ?
Aku rase , aku bkan trbaik dlam hdop kau . Yeah ! Knyataan weh :( .
Please . Lpas nie , jgan prnah bg aku hrapan lagi . Tlong la .! Klau kau btol-2 nak kwan dgan aku , aku trime la . Thanks for make my day perfect before this ;( .

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them