Sparks Fly...
Sorry :'/
Friday, July 1, 2011 • 1:01 AM • 0 comments



Photography Pictures, Images and Photos 
oke oke . Skrang aku fham smua . Dlu , aku mmang ssah nak trime knyataan sbenar . Tpi , akhirnye , aku tabahkan diri aku untuk rempuh smua nie . :[ . Weh , aku mmang tk kuat nak rempuh smua nie , tpi dugaan aku weh :[ . Allah dh tentukan smua nie jd dkat aku . So , aku kne trime dgan tabah n sabar :] . Yeah , dlu aku tk mcm nie . Aku tk mudah mngalah mcm nie , tpi skarang aku dh brubh . Aku tk thu knape . :[ . Smua orang tk bleh nak fham aku . Smua orang bgi aku smangat , tpi korang tk rase ape yg aku rase . Dlu korang prnah tgk aku mcm nie ? Moody sbb llaki ? Ade ? Tk kan ? Tk pernah weh ! Tpi , aku dah brbah skrang ! Aku nak dri aku yg dlu . Aku pnat dgan diri aku yg baru . Aku nak senyum aku yg dlu . Bkan snyuman aku yg skrang ! Oke . aku hrap aku dpat brubah ! Aku bnci dgan khidupan aku yg skrang . Fham ?

Oke . Skrang , dah smpai masenye , utk aku lupekan kau . Mmang ssah . Tpi aku kne buad untuk kau bhagia . :] . Aku nak tgk kau bhagia . Aku nak sngt weh , wlaupun aku tk snggup nak tgk smua nie weh . Serious aku ckap weh . :[ , Tpi tkpe . aku try kay , utk kuatkan diri aku . Sokay :] .
Sabirah , awk kuatkan ? Awk bleh rempuh smua nie . Mybe , dyea bkan untuk awk , dyea utk orang lain . Trime jela sabirah . Mybee , awk dgan orang lain . Orang yg bleh jge awk :] . Yeah ! One day , awk akan jmpe jugak orang tu . Oke ?
Skrang , hdop aku bkan utk kau . Hdop aku dgan orang lain . Kte bleh jd kwan , tpi ***** *** ***** . oke ? All right . Aku hrap , kau fham oke .

Kau lupekan aku . N aku akan lupekan kau . Kau tk fham , ape yg aku rase ! Korang tk bleh rase ape yg hati aku rase . Yeah ! Dlua ku slalu buad kau , skit hati , tpi tk seteruk nie weh . :[ . Sorry :[ . Aku mmang tk kuat skrang . One day , aku akan stop dri ambil thu pcl kau . ! Kau fham ape yg aku hntr dkat kau kan ? aku hrap kau fham smua tu . Mmnag ssah nak explain dkat kau , sbb kau tk akan rase ape yg aku rase . oke ? Skrang aku , tk bleh nak crite smua tu dkat kau dah . Sorry :'/ .

I try to forgot all about you . Takecare please , after this :( ;( :(

Takecare !

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them