Sparks Fly...
Wednesday, November 9, 2011 • 5:03 AM • 0 comments




Bile ssah kau cri aku , bile snang kau lngsung tk ingat aku . Kwan jenis ape kau nie . Sumpah , aku start tk suke kau ! . Bgus lah . Aku thu lah kau tu hot , smua org minat kau . Tpi tk pyah nak blagak sngt lah kan . Mati kau msuk kubur jugak kan . Dh lame kau sbar dgan kau weh ! . Tpi ksabaran aku aku tahap dyea jugak lah . Agak-2 lah , kau nak gunekan aku mcm tu . Mcm aku ni tmpat kau cerite msalh kau pulak . Bile aku cerite msalah aku , ade kau nak dngr ? Sibuk dgan msalh dgan kau tu . Errr ! . Geramnya aku dgan kau nie . Huh , nsib baik aku bleh sabar lagi . Sbb kau jugak lah , aku jd mcm nie . Gaduh sane sini . Bgus ! Kau Berjaya . Ape yg kau nak dri aku haa ! Ckp trus lah . Nk hncurkan hdup org pulak . Agak-2 lah weh ! . Aku prnah hncurkan hdup kau ? Aku prnah buad kau gduh dgan org yg kau sayang tu ? Ade ! ? Tk kan ? dh tu , pahal kau nak kcau hdup aku --. Sumpah , aku sbar dgan smua nie weh . Aku gduh dgan bdak tu dh nk dkat 2 minggu dah weh . Tu smua sbb kau . Klau kau tk mula , bnde nie tk jd lah weh . !Tpi aku sbar dgan smua nie . Dugaan hdup aku . Kau , dngr sini eyh . Skrang kau still bleh sbar dgan kau . Tpi klau tahap ksabaran aku hilang , memang aku akn hncurkan hdup kau gile-2 . ! Aku akan buad kau gduh dgan org yg kau sayng tu smpai biel-2 . YEAH ! Klau aku tk blas prbuatan kau pun , Allah bleh tlong aku . Allah adil weh . ! Klau kau buad aku mcm nie , dyea bleh blas dkat kau lagi teruk dri ape yg aku rase skrang . Terseksa hdup aku kau thu ! . Puas lah kau hncurkan hbungan orang lain . Kawan sndiri pulak tu . Ahhhhhhhh ! Pnat lah kau dgan kau nie . Dpan aku bukan main baik , blakang aku mcm ****** . ! Seriously , aku start utk bnci kau ! Aku bnci dpat kwan mcm kau . Kau ingin , dgan prangai kau skrang , rmai lah org nak kwan dgan kau . Weh , sorry naik lori . Serious aku ckap , ramai gile org tk suke dgan prangai kau . Kejar hot lbih kau nie . ! Nk kwan dgan bdak hot je . Dh lah weh . Kua pegy je lah dri hdup aku . Aku tk suke pkse org kwan dgan aku . Kau bhagia dgan hdup kau skrang kan ? Bgus . Teruskan . ! Kau bhagia lah dgan org yg kau syang tu . AKU TK KESAH LNGUSNG . Satu je , yg aku tk dpar nak maafkan kau , kau dh hncurkan hbungan aku dgan org yg aku syang . ! Tu yg kau tk bleh maafakn . Sorry :/ . Aku terpkse . !Dh eyh . Aku muak dgan prangai kau . Seriously ! . Suke hati kau lah nk bnci aku ke lpas nie , Aku tk kesah . Sbb aku thu aku tk lyak nak kwan dgan hot mcm kau . Kn ? Yeah ! Kua dh hncurkan hbungan smua org . Kau tk ckup bhagia ke , smpai nk hncurkan hbungan org mcm nie --. Ape jenis prangai lah kau nie . Mula-2 kau hncurkan hbungan kwan aku , tpi nsib baik dorang dh oke . Skrang kau nak hncurkan hbungan aku plak . Bgus ! . Suke kan kau tgk aku dh tk bhagia mcm dlu . Yeah ! . Aku tk thu ape yg kau nak sbenarnya . Errr ! . Makin hari makin muak aku tgk kau , lagi-2 klau tgk kau onl dkat fb . Aku tk akn remove kau , or block kau , sbb aku hormat kau . Aku thu kau kwan slame 3 tahun nie . Sbb tu jugak lah , aku tk nak buad bnde yg aku rase kau akn sakit hati . Aku nak diam je . Aku tk akan bgithu sape org yg aku mksudkan nie . Tpi sorry klau kau trase . :/ . Errr , nsib baik lah aku nie penyabar , Klau tk dh lame aku sound kau . ! Tpi aku sabar . Mlas nk sound-2 org . and aku tk mcm org lain . Sound sane sini . --; . Ehh -2 , knape kau ade dlam hidup aku haa ? Klau dulu aku tk knal dgan kau kan bgus . Tk ade lah aku sakit hati mcm nie --. ! . Ahh , tkpela . Prkara dah jd . Aku hrap , smua kwan-2 aku tk mcm tu , tpi jd jugak . Tkpe-2 . Sabar sabirah . Skrang , aku tk akan jmpe kau dh . Aku tk dtang sch dah . Yeah ! . Boleh lah aku lupekan kau sikit-2 . Yeah ! Bagus-2 . Hmm , aku rase , blakang aku pun kau ade kutuk aku jugak . Kau ingat aku tk thu . Aku thu smua tu , tpi aku diam je . Mlas nak kecoh-2 . Tkpela , aku thu aku tk seperfect kau , sbb tu aku pun akde buad slah jugak . Aku thu smua tu . Sbb tu aku tk nak blas . Aku thu kau perfect , cantik , comel , smua orang minat kau . Tpi tk pyah nak menunjuk sngt lah kan . Aku nak kau nie baik tau , sbb muka kau mcm org baik , tpi ternyata aku slah . Aku dh buad mcm-2 , kau ingat aku tk thu . Ykpela , aku tk kesah pun pcl kau . Sbb dosa smua kau yg tangguh , bkan aku . So , aku tk prlu nak ambil thu pcl kau . Yeah ! . That’s right . Lpas nie , kau buad lah ape-2 yg kau nak buad pun . Aku tknak control kau dh . Kau nak kwan dgan sape-2 pun , kau kwan lah . Aku tk halang. K , Aku hrap kau bhagia dgan Bf kesayangan kau tu . K , tengs for everything . Tengs sbb pernah masuk dlam hidup aku slame nie . Aku hargai smua pengorbanan kau . Sorry . Bye . Takecare .

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them