Sparks Fly...
End!
Thursday, December 23, 2010 • 2:03 AM • 0 comments

Sch dah nak dkat.haha.PMR doe.Mcm tk percaya je.Bag,baju,tudung,kasut smua dah bli.Eh,lari dri tjuk plk.

Hri selasa,21.12.2010,klu tk silap la,aku msg ******.Nak ckap pcl  _____ _____. Mane bleh bgthu .haha.Rahsia.Aku bgthu ape yg aku pendam selame nie.Yeah!Mula –mula tk beranai nak bgthu,tpi kak eina wanie suruh aku trust rang je.So,aku trus trg je la.Beranikan diri anda. Haha.
Mase nak send txt kat dyea tu,rase mcm nak bnuh diri je.Huh! Tkot gler.Then dah sent dah.Berani kot.haha.Aku ckap dlm hti aku,msti dyea tk bls punye klu bc txt nie.Tunggu punye tunggu,phone aku berbunyi.Oh,ade msg.Dri sape yap?Oh! Melompat aku dpt msg dri dyea.Akhirnye,bls jugak. Haha.Suke,suke.

Aku thu kau tk bleh trime smua nie,tpi aku rase nei yg terbaik untuk diri aku n kau.Aku tk bleh hdop mcm nie.Lbih baik tk pyg kwn kan,klu kau pon tk suke aku hdir dlm hdop kau.Kankan?Yeah!Bg aku pon ,susah aku nak trime smua nie,tpi aku rase nie yg terbaik.Ramai lagi org yang stiil syg kau,still nak kwn dgn kau.Ramai la.aku tk ade dlm hdop kau pon tk ape.Bg aki,mmang susah sbnrnye untuk buad perkara nie,tpi nak buad mcm amne kan,TERPAKSA! Hmm,aku buad smua nie pon,sbb hti aku tk thn nak rempuh ape yg terjadi. Kau fkir kau je kan,kau tk fkir plk org lain.

Hmm,kte still bleh jdi kwn,tpi kwn tk mesra.HAHA :(

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them