Sparks Fly...
Stop!
Saturday, January 8, 2011 • 12:59 AM • 0 comments






Oh,yeah!.Dahseminggu kan,kita sch.Hmm,bestbest.!.^^.Ape aku merepek nie.Oke.Straight to the point.!

"Weyh,aku tahu la,kau tu HOT,ape bagai semua,tpi tk pyh la sampai nak ckap pcl aku kt smua org.Klu boleh 1 dunia kau nak bgthu kan?Bagus sngt la tu,Oke la,aku tk mrh la kau nak kutuk pcl aku pon,sbb aku mmang suke org kutuk aku,sbb aku thu aku tk"PERFECT" mcm kau.Tpi,tk pyh la nak ungkit pcl perkara yg dah lama.Please la.Kau ingt aku nie ape,anak patung ke,ha?Kau fkir la skit,smua org ade prasaan msing msing .So,respect la skit.

Tlg la,fhm skit prasaan aku.Aku tk ckap n tk ambil thu pcl kau pon kan,lps kte dah "***** *****".(rahsia).haha.
Tpi,kau pulak nk buad hal.Haish~Aku thu la ramai org nak kwn dgn kau ka,tpi tk pyh la smpai nak buad aku mcm nie.Klu mcm nie,lbih baik aku "****", lagi bagos.Tk ade la aku ganggu hdop kau.Yeah!.Dh la.Aku mls nak kutuk kutuk pcl org kan.Tk baik,So,klu "KAU" dah bc post nie,aku hope kau fhm sikit*sikit pon tkpela. prasan aku.Aku mls nak gdoh gdoh ape bagai semua.

oke.Bye!
p/s:Sory klu korang terasa.

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them