Sparks Fly...
Trial PMR !
Sunday, August 14, 2011 • 6:51 AM • 0 comments

Oke . Skrang , btol-2 mase dh suntuk gile untk aku brubah . Tk smpat mybeee . Tpi aku try untuk kurangkan wktu bermain aku . Focus study ;) . Trial !!!!!!!!!!! . 18.08.2011 , tarikh yg dinantikan oleh aku dan kwan-2 smale nie . Bile tarikh tu nak smpai ? Aku tk nak tngguh beban dah .
18.02.2011 , tk lame dh . Lagi 2 or 3 hari je lagi . So , lpas nie , aku tk bleh onl , tk bleh nk update blog dh . Stop smua tu utk smentara wktu . Aku tgk , smua orang bersungguh-2 study . So , aku kne jd mcm dorang . Rajin je kan . So , brubah lah sabirah . !
Semua orang ckap , trial ssah . Tpi mama ckap , trial tk ssah , klau kte ade usaha . Slalu ulangkaji dan bace buku , bnde tu jdi snang . So , lpas nie , kne dating dgan buku je lah , mlam-2 kan . hmm :( . k . Tkpe , skjap je . 1 minggu lbih . ;) . Lpas tu , enjoy kjap . then , dating dgan buku lagi , untk PMR plak . Huh . Pnat ! K .



wanie , mahira , ameen , dhyra , ayin , alynn , aten , farah , afiqah , anis , eiqa , athira , ummi , syakira , beela , awein , hirda , acap mat , acap khidir , aqil , fadil , syafiq , aiman , hanif , faris , raja , izrin , izzat , shafiq danial , nani , umairah , syaza syahirah , lisa nadia , eyra razak , farah nasuha , Atiqah Fernandez , Aidah Sulaiman , Nana Cadburyy , Muhammad Shameer Spencer , musfirah , qayyum , najiha , raja izzaty , atiqah azhar , faqihah , yasmeen , faris effendi , zulfiqa , haikal , feena , teha , ida , aireen , ain dan sape-2 jelah yg aku tk sebutkan name tu . Sorryyy . ! GOOD LUCK <3 .

SORRY , KLAU AKU ADE BUAD SLAH DKAT KORANG SMUA TAU :( . k . :)

* ehh awk , jge diri kay . Sye tk jge awk tau , utk 1 minggu nie . Trial lh . Sorrryy . Yg pnting , awk jge diri awk elok-2 kay . Byeee . Takecare syanggg :* . 



'A', awk pon jge diri jugak kay . ;( .

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them