Sparks Fly...
You always make me cry :( . !
Friday, August 12, 2011 • 6:29 PM • 0 comments



Everything end . Sorry . Aku tk kuat skrang . Smua orang tk fham ape yg aku rase . Sakitnye hati aku nie , tk ade orang yg thu :( . Dlu aku prnah kene mcm nie , tpi aku bangkit , aku kuatkan diri aku  dgan dugaan hdop yg tk prnah henti nie . Tpi kau slalu uju kesabaran dan semangat aku . Kau patahkan smangat aku . :( . Puas ? Kau tgk aku mcm nie , kau tgk aku nangis hri-2 . Best kan ? Yeah ! Bg kau smua nie best . Tpi bg aku smua nie , prkara yg pling buruk yg prnah aku alami . Mmang ssah nk rempuh hdop mcm nie . Mmang ssah weh . Klau kau ade dkat tmpat aku skrang , kau akan rase ape yg aku rase .  K ! Aku pnat . Pnat sngt . Aku slalu luahkan prasaan aku , share problem aku dkat kwan-2 aku . Tpi , dorang pon tk bleh nak fham aku . Dorang mrah aku sbb aku still baik dgan kau , walaupun kau dh buad mcm -2 dkat aku . Yeah ! Aku mmang tknk gdoh dgan kau , . Tpi sorryyyy :( . Aku tk larat nak rempuh smua msalah yg dtang . Hri-2 gdoh , hri-2 nangis , ape gune ? Bnde ttap same . Tk akan brubah . So , the best way , aku terpkse lupekan kau . Aku trpkse lpaskan kau untuk orang lain . Aku trpkse jauhkan diri aku dri kau . Sorrryyyy :( !

To Capital 'A' :

  Awk , sorry sngt . Kite tk kuat awk . Awk slalu buad kite mcm nie . awk slalu buad kte nangis ;( . Tpi , awk tk prnah sdar smua tu . Bg awk , smua tu , gurau . Tpi tk bg saye . Semua tu serious ! Awk tk fham ape yg kite rase . Ape yg kite alami . K . Mmang kite lmah klau awk tk ade , tpi kite kne kuatkan diri kite lps nie . Kite trpkse buad smua tu awk . :( . Hri-2 kite gdoh . Kite txt awk , awk mcm tknk layan . K . Tkpe . Kite dh biase mcm nie . Tkpelh awk ,lpas nie , awk cari lh orang yg bleh takecare pcl awk , lbih dri saye . Saye tk bleh nk takecare pcl awk , mcm dlu lagi . :( . Sorrryyyy :/ . Klau kite nangis ,awk slalu mrah . Tpi knape awk slalu buad kite mcm nie . Awk tk prnah ckap ape slah kite dkat awk . Mcm mane kite nak thu ! 
Awk nak kite pegy dri hdop awk ? Awk nak kite lupekan awk ? Awk nak kite nangis hri-2 ?. Awk nk smua tu berlaku kan ? K . kite terpkse trime :( . Dh lh awk . Stop ingat kite . Lupekan sgala sgalenye pcl kite dlu . K . Awk jge diri elok-2 tau . Sakit mkan ubat . Saye akan ttap syang awk , mcm mane saye syang awk dlu . Kite tk akan prnah lupekan awk . ! Kite pegang jnji yg kite ckap dkat awk dlu . K . Sooorrryyy for all my mistake that broken your heart :( . Always :( . Takecare . ILOVEYOUUNTILENDOFTHESTORY 
Bye . ;( . 

Takecare ;/ .

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them