Sparks Fly...
7-11-2011
Tuesday, November 8, 2011 • 10:32 PM • 0 comments


Hey . Smlm , aku cuti . Yeah . Pagi-2 bngun tgk phone ade 5 txt dgan 6 call yg aku tk jawab . Hm sorry , aku trtdur . hee . Then , msuk bilik air , mandi smua . Lps dah siap smua tu , aku trun bawah , cari makanan dkt dapur ;D . Then trus bukak tv :) . Aku tgk info , then terjmpe crite 'khabar haji' haha . Aku tibe-2 nak tgk crite tu . Tpi best ape . :) . Then , dah tgk tu , dyea crite lah tntang orang-2 yg ade dkat sane . Tringin gile nak pegy :( . Agak-2 bile lah bleh pegy kan . Hmm , tnggu aku besar dlu lah . ade duit , bleh lah pegy kan . Ini tak , boros je lbih --. Ape lah sabirah nie . ! Aku ckap dkat mak aku , nak pegy sane . Then mak aku ckpa , ade duit , settle . bleh lah pegy . Jimat-2 lah bile belanja tu . Hhaha . Aku snyap jela . Tpi serious lah , aku teringin gile nk pegy . Dpat pegy umrah pun tk pela lah kan . Hmm . ;(  Sape boleh belanja aku .? nak pegy sane :( . Nk jugak , jadi tetamu , Allah kan . hmm :( . Tkpela . Aku hrap , one day aku dpat pegy sane nnti . Amin :)

Ptang tu , cousin aku dtang rumah . Terkejut aku . Tk bgthu pun nak dtang kan . Sumpah rindu dorang . Kitaorang main dkat padang , . Then , kne marah sbb main wktu panas . Tpi aku kitaorang kesahkan . Sambung main jugak :D. Mcm org gile aku dkat taman tu . --. Gelak tk berhenti doh . Dlam pukul 4 lbih tu , dorang nak blik dah . Hm awalnye . ;( . Lpas dorang dah blik tu , aku trus siap-2 nak pegy shah alam . Smpai malam , aku dkat shah alam tu . Pnat gile . Smpai rumah . Dpat txt dri boboiboy kite <3 . Td off phone . Skrang bru on . Pnat aku tnggu kau --. Tpi tkpela. Dyea mrajuk td . :D . Txt-2 smpai pukul 12.30 pagi . then aku tnggalkan dyea . aku tertidur . aku bngun blik dah pkul 2.30 pagi . Aku txt dyea . Dyea reply :) . Tk tdur lagi . Hehe . txt dagn dyea smpai pukul 5 pagi ;) . Lame kan . haha . Tibe-2 dyea tk reply txt aku pulak . Tnggal aku sorang-2 . hmtkpela . Dyea pnat lah tu . Gempak , aku tk tdur . First time ;) . hik hok . Iloveyou <3

bye ;)

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them