Sparks Fly...
27.december 2011 :(
Tuesday, December 27, 2011 • 2:22 AM • 0 comments




Harinie , 27 december kan ? Tarikh paling bermakna dlam hidup aku :( . Tarikh aku couple dgan "A" . Aku couple dgan dyea 27.08.2011 . Klau aku still couple , dh masuk 4 bulan lah bulan nie kan . Sedih :( . Aku buad remember anniversary dkat phone aku . Tepat pukul 12 pagi td , phone aku berbunyi . Then , tgk anniversary tu . Serious rase nak nangis . Tpi aku tahan je . Aku dgan dyea pun dh tk contact dh skrang . Entah lah , dyea dh lain gile skrang . Aku pun tk thu knape . Ramai gile lah ckap dyea dh lain . Hm , rindu budak gemok tu ;(. Hm tpi , ape aku boleh buad kan . Sabar je lah . Cukup 1 bulan aku single . Aku tk nak cari org lain . Tk suke tk suke . Aku lebih selesa dgan dyea . N aku kan susah nak sayang org . Klau aku dh sayang tu , ehem ehem , fham-2 lah kan . Mmnag susah lah nak lupe . Urgh ! Aku tk thu nak buad ape . Sedih doh . Nangis pun tk ade gune jugak . Knape lah aku bodoh sngt buad dyea mcm tu -,- . Kesian dyea :/ . Aku ingat lagi , time dyea marajuk . Alahai , gedik gile . Aku tnggu kau pujuk jugak . haha :D . Bnyk gile lah memory aku dgan dyea . N aku tk bleh nak lupekan semua tu .Act , aku nak txt dyea , tpi aku  tkut dyea tk reply . :/
Hari-2 , aku tgk barang yg dyea bg dkat aku . Aku jage semua barang-2 tu . Elok lagi tau . Haa , start rindu dh . ;D .Skrang aku tgk pun , dyea dh bahagia . Hm oke lah tu . Aku tk suke tgk dyea sedih . Aku rindu dyea . K bye <3

Capital A , IMISSYOU ;( . 

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them