Sparks Fly...
Tuesday, December 20, 2011 • 8:34 PM • 0 comments


hey awk :D . Nmpk tk mood aku ceria harinie . Skrang dh pukul 12 tgah hari -,- . aku tk mandi lagi , tk makan lagi . Oke cun :) . Hobi aku mmang mcm nie . Ptang karang baru aku mandi . Terbaik . haha lol . oke . lagi brape jam je kan nk pegy hari khamis . Takut nyeeee . Sumpah tk lena aku tidur harinie . Tak suke lah . Knape KPM tk post je result tu . Senang sikit . k , aku merepek . sabirah gile , sabirah gile sabirah gile .
Act , aku rindu gile dkat kembar aku . Farahin si pendek . :p . hahah . Dyea pnggil aku si ketot , aku pnggil dyea si pendek .Nmpk tk sweet tu . K prasan .
'Ayin , kite rindu kamu :/' . Rindu nak dngr kamu gelak , sakat kite . Thn dpan , please jgan pindah sch . Rindu lah nnti :(  .
Lalalala . Aku tk thu nak tulis ape dh . Tnggu post aku yg seterusnye . Aku nak ckap pcl sorang budak nie . K bye . peace out (Y)

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them