Sparks Fly...
Result :/
Sunday, December 25, 2011 • 12:02 AM • 0 comments


Hey :) . Dh brape hari tah aku tk update blog . Kecewa punye pcl . Dduk dlm bilik je . Sooo sad :( . Hampa doh . Sumpah sedih gile . Tpi , aku tgk kawan-2 aku boleh lagi gelak-2 semua . YaAllah . Tpi , tkpela. Prkara dh berlalu kan . Ape boleh buad . Mase dpat result tu , aku dh nangis gile-2 dh . Then , balik rumah , solat then , bergolek atas katil sorang-2 n nangis mcm budak kecik . Aku tk dpat trime kenyataan time tu . Aku tgk je slip aku tu . Then , nangis lagi . Tpi aku ade lah A . Urggg . Stress aku . -,- .
Mlam tu , mak dgan ayah aku pnggil aku . Dduk dpan ayah aku . Dngr ayah aku ckap ape . Aku still nangis lagi time tu . Aku dngr je ape yg ayah aku ckap , aku tk berani nak ckap ape-2 pun time tu. Then , ayah aku ckp , oke lah tu . Dri orang lain yg tk dapt A. Cousin aku , 2 orang dpat 8A , . Tpi aku ade geng . Asrul dpat 2 A . Asruuuulll , kite geng :) . Yeah . hahahha . :D .
Act , skrang nie , aku still sedih . Tk pegang phone lngsung . Sbb phone , aku jadi teruk . Sbb Facebook aku jadi teruk . Serious aku ckap :( . Tpi , tkpela. bnde dh lpas . Lpas nie , aku tk nak main-2 dh . Hehehhe . Oke lah . aku tk ade mood . K bye :) .

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them