Sparks Fly...
I'm Sorry :'< .
Sunday, December 25, 2011 • 3:12 AM • 0 comments





Oh hey :) . Hari nie , shaby nak cerita sikit pcl sorang budak nie . Bace k :)

"hey awk :) . Awk , kite dh bace dh ape yg awk tlis dkat blog awk . Serious , mase bace tu , mmang marah gile lah . Sakit hati , geram , semua ade lah . Lps bace blog tu , kite msuk bilik , campak phone , then nangis . Knape dgan awk nie ? . k , kite settle elok-2 lah kan .
Act , saye tk nak cari gaduh pun dgan awk . Saye tk ckap awk bukan-2 pun , saye tk ckap awk perampas semua tu pun . Saye just tnye , awk mcm mane . Perangai awk mcm mane . Tu je . Tk lebih , tk kurang . Please , jgan tuduh bukan-2 . Saye bukan nak menangkan diri saye , tpi smua tu tk betul ! Tak betul tahu tk !Saye ade maruah diri awk . Saye tk kesah awk nak tlis dkat blog pun , tpi jagn smapi mention name lah . Jatuh maruah saye :( .
YaAllah . Mcm-2 lah . Kite sebayakan . So , jgn lah gaduh-2 . Tk suke lah . Saye tk salahkan sesiapa pun pcl saye break tu . Mybe dh smpai mase utk break , sbb saye dgan dyea memang tk bleh bahagia . Saye thu semua tu . Saye tk bleh nak buad dyea bhagia . Saye tk boleh k . Tk boleh . Dan , sbb tu lah saye trpkse lepaskan dyea dkat org lain wlaupun berat . Hati saye susah nak lupekan dyea , tpi saye buad semua tu sbb trpkse . K , TERPKSE ! . dah lah . jagn tuduh bukan-2 . Saye thu awk dh kawan lame dgan dyea , boleh buad dyea bahagia . Sbb tu lah , saye buad semua nie . Saye gembira klau boleh tgk dyea senyum , wlaupun dgan org lain . oke . Saye cukup gembira klau saye boleh tgk dyea senyum . Awk , stop maki hamun saye , stop ckap buruk pcl saye , stop dari smua bnde tu . Tolong . Saye tk nak ade ape-2 antara korang berdua . Saye tk nak rosakkan friendship korang . Korang dh kawan lame kan , sejak saye kenal dyea lagi kan ? . Lgpun , saye baru je knal dyea thn nie . Bru 1 tahun lah kenal dyea . Tpi , awk dh lame kan . Hm tkpela .
Dulu , time saye couple dgan dyea pun , dyea still contact dgan awk , txt awk semua . saye marah pun , dyea still txt dgan awk jugak . Bile saye txt ex- saye , thu pulak dyea marah . Tpi tkpela , dyea tk suke saye rapat dgan ex- saye tu . Saye ikut ape dyea ckap . Dah lah . Saye tk larat nak gaduh , nak maki hamun org semua . maki hamun tu bukan perangai saye lah , sbb tu lah saye ckap elok-2 . Tk suke maki-2 org . Tk baik -,- .
Sorry , klau sbb saye , friendship korang hancur . Sorryyy sngt-2 . Saye tk ade niat pun nak buad semua tu . K . Sorry again . :( . Awk better dri saye , awk cntik dari saye ,. Dan awk layak dpat dyea . Everything dyea cerita dkat awk kan . Oke lah tu . Dkat saye , dyea tk prnah pun cerita problem dyea , wlaupun saye couple dgan dyea . Haa , nmpk kan perbezaan dyea . Oke . Skrang , saye dgan dyea pun tk ade hubungan ape-2 dah . Kawan pun , mcm tk . Tk contact lngsung dh dgan dyea . Cukup , saye dpat dengar dyea bahagia dgan org lain , dyea tk nangis . Klau dulu , gaduh je nangis . Skrang , tk dh kan . Awk hari-2 buad dyea happy kan . Haa oke lah tu . Satu sbb je saye tk boleh nak lupekan dyea . Saye dh bnyk berkorban utk dyea . Saye tingglkn org yg saye sayang sngt-2 selama nie , semua sbb dyea . Dyea tk suke tgk saye rapat dgan lelaki . K ,saye tk rapat dh . Ape lagi yg dyea nak . Haa , tu diantara salah satu sbb sye tk dpat lupekan dyea .
Awk , jage dyea elok-2 k . Buad dyea senyum hari-2 tau . Dn , saye nak minta maaf atas segala kesalahan saye selame nie . I'm Sorry .
takecare <3 . bye (Y)

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them