Sparks Fly...
You make me smile again :)
Saturday, January 7, 2012 • 2:37 AM • 0 comments


hey korang semua ;) . Nmpk tk aku semangat nak update blog . Bhahhaha . :D . K . Skrang dh start sch . Hm , mama and baba aku ckap , boleh onl sabtu dgan ahad je . Tu pun klau ade mase lah . Aku tk kesah oun klau tk dpat onl . Onl pun menyakitkan hati . Baik aku dduk dalm bilik , bace buku . Haa , best sikit . Aku tk thu knape , aku suke gile pegang buku skrang . Semalam baru dpat buku , . Makaiii , buku akaun klau boleh nak tebal lagi . Berat bag aku . Huh . Tkpe . Ilmu :) . Hihihi . Aku dpat masuk kelas akaun . Best gile lah . Aku mmang nak msuk kelas tu pun . Dpat jugak akhirnye .

first day sch , Rase mcm malas gile nak pegy sch . Aku tk thu knape . Tpi , aku pakse diri aku . Aku masuk bilik akir , mandi , solat , pkai baju . Tnggu mama siap . Then , pegy sch . Smapi sch , serious ramai gile lah . Mula-2 aku tk jmpe pun kawan-2 aku . Then , aku nmpk dee dgan hirda . Ape pun lari lah pegy dkat dorang . Rindu doh . Terus salam dorang . Nk peluk malu , sbb ramai org kan . bhahahha :D . The , dh lame sikit tu , aku jmpe kawan-2 yg lain . Serious rindu gile dkat dorang . Then , lame sikit mahyra smpai . Dyea bisik dkat aku . "SHABY , TADI AKU NMPK AMIRUL " . Mase aku dngr tu , aku terkejut gile lah . Tpi , aku fikir , semua org tk suke aku ingat dyea . N dyea pun dh tk layan aku . So , aku try utk buad mcm biase . Sebenarnye , dlam hae suke gile . hahhaha . :D .
Mahyra dgan dhyra tk jadi pengawas dah . Boleh buad jahat same-2 kan . Ponteng kelas jom :D . Mmnag berani pun kan . lallalala . ~ Minggu nie , form4 sch aku tk start blajar lagi . Tu yg best tu . hehe . Ramai gile kawan-2 aku nk pindah . waaa :( . Rindu korang nnti . Nie rase nak pindah jugak nie . lol :p . Then , waktu balik , jmpe kak azuwa . :) . Dyea tgur aku . Heee , suke . Nsib dyea tk tnye aku mcm-2 . huh .

K lah . Aku tk ade mood dah nak tulis . Dngr lagu sedih , terus tk ade mood . Terbaik :) . Bye bye .

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them