Sparks Fly...
everything change :/
Sunday, March 11, 2012 • 1:58 AM • 0 comments




Hidup aku skrang dh berubah . Sch baru , kawan baru . Dkat sch baru , aku dh kene mcm-2 dh . Aku tk suke ! . Kawan-2 aku tgk aku oke dkat sch , tpi dorang tk dpat rase ape yg aku fikir . Aku selalu fikir ape yg jd dkat aku sebelum nie . Byk bnde dh yg jd dkat aku nie . Dan , aku rase aku dh give up utk sabar dgan semua nie . serius aku ckap . Aku tk kuat mcm dulu . Aku tk ade kawan-2 mcm dkat sch semekar dulu . Dorang selalu bg aku semangat dkat aku ,. Skrang tk ade dah . Aku nangis pun tk ade org thu . YaAllah , aku tk kuat . Aku nak kawan-2 aku yg dulu. Dorang je yg faham keadaan aku . Nak nangis pun , tk ade org tahu . Yes , kawan baru aku kadang-2 care jugak pcl aku , tpi dorang berbeza dgan kawan dkat semekar :( . Aku nak sngt masa patah balik . Aku tk snggup nak rempuh semua yg aku alami skrang nie . YaAllah . :( . Kau berikan aku semangat utk semua nie .
Amin . :)

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them