Sparks Fly...
Sunday, March 11, 2012 • 7:41 AM • 0 comments


Ignore ape yg berlaku skrang . Aku nak jd mcm dulu . Aku mls n tk larat dh nak nangis hari-2 .Sumpah tk larat nak lalui semua tu . k . Dah stop fkir pcl semua tu . Stop ! . Klau aku tk fikir aku tk ade nangis .Sbb aku fikir aku jd mcm nie . Yeah ! . Dah lah . Aku give up dgan semua perangai kau . Dah lame gile lah aku sabar dgan semua tu weh . Klau sendiri ckap , sabar manusia ade tahap dye kan ? Oke , kau ckap dkat aku mcm tu , tpi kau tgk lah ape yg kau buad dkat aku . Bnyk mne kau uji kesabaran aku . Nasib baik aku still boleh sabar . Aku fkir ape yg aku jnji dgan kau , that why aku mls nak lawan . Aku sabar . Tpi kau dah lebih-2 kan . Semakin hari semakin bertmbh . Klau aku buad kau mcm tu thu pulak kau nak melenting kan ? so , fkir lah sikit perasaan org lain . Please lah . yeah , memang susah aku nak lupekan aku , sbb asal aku nak lupekan kau je , msti ade org cerite dkat aku pcl kau . Haaaa , memang lmbt lah aku nak lupekan kau kan . ! . Dah , aku nak berhenti dri thu pcl kau dah . Klau aku dpat tgk kau bhagia pun , aku dh happy weh , sbb mse kite couple dulu pun , kau tk happy kan . So skrang kau dah coupel kan ? kau dh happy kan ? so , go on . Tk pyah fkir pcl perasaan aku dh eyh . bye !

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them