Sparks Fly...
Friday, March 16, 2012 • 7:28 PM • 0 comments





hey :) . Hm pejam celik pejam celik nak hbis cuti dh kan ? alaaa , tk nk balik asrama . tak nak tak nak ! tk suke lah ! . Serious taknak . Klau boleh rasa nak pindah sch balik . Tk tahan dduk sch tu . Best memang best , tpi ............ . Hm entah lah .
K klau aku dduk rumah pun aku sakit hati jugak . Better aku pegy jauh kan . Hari-2 aku bukak fb , msti sakit hati . Yaallah , aku tk thu nak buad pilihan mcm mane dh . Aku sure nak c****e lagi , aku tk ready dgan semua tu lagi . Klau aku getback aku ready lah . Tpi dgan org baru , aku tk sure . Serious aku ckap . Hm , aku buntu utk buad pilihan skrang dn aku tk nak mainkan perasaan org . Lg pun , aku tk ckap ape-2 lagi dkat dye . hati aku tk terbuka lagi utk org lain .
Mcm amne nak lupekan dye ? tu aku memang tak thu ! . YaAllah , memang susah nak lupekan dye sbb aku ................. , k abaikan semua tu . Semua tu tinggl kenangan je . Tpi hari-2 aku fikir pcl bnde tu .Tk bleh lupe time aku couple dgna dye dulu . Klau time kawad , aku teringat yg aku selalu balik dgan dye , tpi skrang mne ade lah . Hmm ;( . Kenangan kan . K , memang aku thu yg dye dh ade gf . Ramai lah cerite dkat aku . Tpi aku buad muka happy je . Tpi dlam hati , sakitnye hati . Kenape aku jadi mcm nie . bile aku dngr balik semua lagu yg dye prnh bagi aku , aku terus nangis . Aku trlalu mengharap dkat dye . Kenape lah haritu aku break dgan dye . kan dh jadi mcm nie . Knape dulu aku buad dye mcm tu . Knapeeeeeeee ?! . K memang wktu break tu , aku gduh hbis lah dgn dye . Lpas break , trus tk tegur . Dye tk prnah buad aku mcm tu sebelum nie . Tpi skrang aku tk thu kanpe dye buad aku mcm nie . Time couple , bnyk gile lah aku jnji dgan dye . "KITE JANGAN BREAK" ., Slah satu dri jnji yg dye prnah bg dkat aku . Tpii , break jugak . Sumpah aku sedih gile . Smpai skrang aku tk dpat terime semua tu . Bnyk bnde yg mengingatkan aku dkat dye , lagi-2 klau aku tgk brang yg dye prnah bg dkt aku . Hari-2 aku pkai jam yg dye bg dkat aku tu , tpi aku rase skrang , aku tk pyh dh kot pkai jam tu . Simpan buad kenangan je lah . Tu lagi baik .
1 year , aku tk bleh contact kau . Aku bleh tgk kau dri jauh je . Tkpela , aku rase ade hikmah disebaik semua nie . Klau ade jodoh tk kemane pun . Aku ingat lagi time dye ckap "nnti dye nak belajar elok-2 , then dye beli rumah besar . Lps tu , dye nak ajak mak dgan ayh dye tinggl skali dlam rumah tu . " . Haaa , aku ingt lagi dye ckap mcm tu . Rindu nyeeeee :( .Aku try tahan air mata aku time aku tgk dye , tpi aku tk bleh . Susah sngt nak tahan semua tu . YaAllah :( .
Hm dah lah . nanagis pulak karang . K bye.

Imisstheoldyou . :( .

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them