Sparks Fly...
Bang bing bom :)
Monday, January 23, 2012 • 7:37 AM • 0 comments


hai :) .
lame gila aku tk update blog kan ? last aku post oun pcl ayin nak pindah tu kan . haa , mmang lame lah kan . yela , dduk asrama mcm mane nak update maa -,- . hehe .
oke . Dh 2 minggu aku dduk asrama . Memang penat lah aku ckap . Mase first time mase , aku rase nak balik je . Tk nak dduk situ . Tk best ! . Then , dh 1 minngu dduk , aku rase selesa sikit lah . Lgpun , mak aku tk kasi aku keluar . Membazir duit je . kan . Sooo , aku dngr jela mak aku ckap . Time aku call mak aku , tibe-2 aku nangis . YaAllah , time tu mmang aku lemah gila lah . ;( .
Aku try tk nangis . Tpi tk boleh ;( . Aku teringat semua kenangan aku dkat semekar . Bnyk gile kenangan dkat sane . 3 tahun weh . mmang sebak gile nak tngglkan sch tu . Rindu time kawad . Tiem balik kawad , aku balik dgan ehem ehem ♥. Memang best gile lah . First time aku balik sch dgan dyea♥ . Sweet tk ?hahha . k semua tu cerite lame . bnyk gile gile gile kenangan aku yg aku mmang tk boleh nak lupe . Yg pling susah nak lupe , kenangan aku dgan A ;( . Bnyk weh . Aku tk thu nak luahkan semua tu dkat sape . Lg pun , bnyk kenangan aku dgan A tu , hnye aku dgan dyea je yg tahu . Lain mcm je bnyi :D . Tpi , aku tk thu kanpe , semuanye berakhir mcm tu je . Klau lah mase tu boleh patah balik , kan best :( . Tpi , nak buad mcm mane kan . Dh terlepas :( . Aku buad keputusan terburu-2 time tu . Klau aku tk syang dyea, dh lame dh aku cari org lain . Disebabkan , aku sayang dyea , aku tk boleh nak syang org lain dh .
"Aku susah nak sayang org dan aku susah nak lupekan org yg aku syang " . Faham kan ? Itu lah aku . Aku mmnag mcm tu . susah sayang org , susah nak lupekan org ., ! Sape yg kenal aku , msti faham punye lah dgan perangai aku . hmmm :( . Hari-2 aku terfikir semua tu . Kenape kehidupan aku jadi mcm nie . Aku nk jadi mcm org lain . haaapppyyy je . :( .
Memang senang korang ckap , "lupekan jela dyea tu " . Senang kan ckap mcm tu ? Tpi semua tu tk senang mcm korang sangkakan . Susah weh . ! Hnye aku n dyea jela yg thu sebab-2nye , kan #A :) .
Rindu gile aku dkat dyea . Sejak aku msuk asrama nie , aku tk jmpe dyea lngsung . haa , memang rindu habis lah . Mase nk pindah tu , aku tk sangka gile lah , aku pegy jmpe kak azuwa , then akak azuwa peluk aku . sukee gile lah <3 . Sayang kak azuwa . hehe . :D
Aku nak perbaiki kehidupan aku nie . YaAllah , tolong lah bagi aku petunjuk . Amin ;) .


#A , Rindu kau ;( . takecare :( :) .

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them