Sparks Fly...
You can make me happy mybee :)
Saturday, March 17, 2012 • 3:52 AM • 0 comments


Hee , Harinie , aku happy sikit lah . Skit je tk bnyk#take note -,- . hahha . k sambung .
Td kan , dye call kite . OMG , sumpah terkejut . Tpi dlm hati , kemain suke weh <3 . Borak borak dan borak . Klau bleh tk nak behenti borak dgan dye . Tppii , dye buad aku sakit hati tadi -,- . Lps tu , nasib baik kau pndai pujuk , klau tak , hbis lah kau kena terajang dgan aku ! hehe . Mcm mane dye bleh call aku :o ? Haa , ade lah . Rahsia disebalik batu . Aceh ayat . nak gempak je . :p . Act , tk sangka lngsung lh dye akn call aku . Ingtkan main-2 je . Sekali , ambik kau . :D . Kan best klau hari dpat oncall mcm tu kan . Nsib baik kau tk lupe aku kan . Idk , why aku tibe-2 jd suke bile dye call . #Jgan ckap aku suke dye . JANGAN ! Tu tk mingkin . Aku tk nak suke org dah . Mybee , sbb teruja mybe . Lol . Awk awk , kite suke lah oncall dgan awk . K , gedik kejap . Tpi serius best bile dpat oncall dgan dye . Teringat pulak wktu aku oncall dgan si A tu dulu-2 . Smpai pkul 2 pun tk tdur lagi . Kan A ? K , dh . Nnti awek dye bace mampus aku . hehe . K gurau . Tppi , nak balik asrama dh kan esok . Kau , dkat asrama nnti jage diri tau . Jgan nakal-2 k . Aku suke klau slalu care pcl aku . hehe . Jhat kan aku . Biar lah . Ade aku kesah . awk awk . ehh kau kau , :D aku nak bg nie . ting


comel tk ? please ckap cooommmeeeeeeeeeeeel weh :( . hehe . Pnat aku buad utk kau tahu . Nmpk sngt tipu . :p .
K , jage diri tau . bye <3


#dye suke miley cyrus. hik hok . Kantoi weh :p .

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them