Sparks Fly...
Monday, May 28, 2012 • 10:31 PM • 0 comments

hello . :D
oke . Baru ade mase nak update . Now , aku memang terasa gila ape yg kau buad dkat aku . Memang lah kau dh tk ade ape-2 dgan aku , tpi aku rase mcm -,- . Tk thu lah nak ckap ape . Sabar sabar . IDK , knape aku jd lemah balik . Semalam , aku try utk tk nangis ., tpi nangis jugak . Eeee , aku tk suke nangis ! time dkat asrama , aku tk ade pun nak nangis-2 semua nie . Tpi , dh blik , smpai rumah . Bukak fb and twitter . Then nangis . Tu je yg aku mampu !
K , aku nak diri aku kuat mcm dulu blik . anggap aku dgan dye tk prnah kenal pun . Tpi aku tk ready nak buad semua tu . :/ YaAllah . Susahnya .
Aku tk couple bkan aku nak tnggu dye , tpi sbb aku tk ready ! Aku tk ready nak terima org lain . Sbb? Tu biar aku sorang je yg thu .
Stooop all it ! Better aku tk pkai phone . Klau pkai phone , lg lah aku nangis . kan .
Huh . Lynaaaaaa , kau sorang je yg bleh faham aku . :( .
K , aku dh tk larat nak tnggung semua nie . Tk nak bukak fb dgan twitter dye dah ! Stop it sabirah !

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them