Sparks Fly...
Hey . ;)
Monday, May 28, 2012 • 5:37 AM • 0 comments

hey . Dh lame gila lah aku tk upadte blog . Last aku update pun bulan 3 haritu . klau tk sialp . xD .
mane tknya , skrang aku busy gila lah . Blik dri hostel 3 hari je . Memang smpat lah nak update kan . -,- .
Never mind , skrang aku nak update selalu .InsyaAllah . :) . bnyk gila cerita yg aku nak cerita dkat sini . Tpi aku mls nak type lah . Tpi memang bnyk bnde yg dh berlaku . Ade yg sedih , ade yg gembira . Huh .
Btw , aku baru hbis exam mid year haritu . YaAllah , brape lah aku dpat utk mid year nie eyh .
Aku hnye bleh berdoa yg aku bleh buad mak dgan ayah aku happy tgk result aku . Aku dh buad yg terbaik utk dorang .
K , nnti aku akn smbung dlam post yg akn dtang . Bye Assalamualaikum . :)

Disclaimer
No harsh word please !


Hello,
Home Follow




Time Machine

let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Picture take from :We Heart It
Linkies code :WANA
Big Helped : Them